Girl doing cartwheels under flowering tree : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl doing cartwheels under flowering tree

Credits: 
Tom Merton
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142841518
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.852 x 3.639 px (41,08 x 30,81 cm) - 300 dpi - 15,3 MB
Girl Doing Cartwheels Under Flowering Tree StockfotoLente,Bloem,Kersenbloesem,Zonlicht,Boom,Bloesem,Kersenboom,Kind,Meisjes,Radslag,Vrijheid,Kindertijd,Europese etniciteit,Pret,Alleen kinderen,Beweging,Lichtvlek,Speels,10-11 jaar,Buitenopname,Dag,Vaardigheid,Vrije tijd,Zorgeloos,Frontaal,Laag camerastandpunt,Mensen,Op z'n kop,Plezier,Preadolescent kind,Vitaliteit,Vrijetijdskleding,Alleen één meisje,Balans,Digitaal samengesteld beeld,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Onschuld,Ten voeten uit,Weekend activiteiten,ZonnestraalPhotographer Collection: Stone