Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl (10-11) dipping toes in lake, close-up : Stockfoto
USA, Vermont

Girl (10-11) dipping toes in lake, close-up

Bijschrift:
USA, Vermont
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10064370p-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Stuart O'Sullivan
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.413 x 5.120 px (28,90 x 43,35 cm) - 300 dpi - 3,12 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Dipping Toes In Lake Closeup Stockfoto sb10064370p-001Dippen,Meer,Menselijke teen,Menselijke voet,Zintuiglijke waarneming,10-11 jaar,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Alleen één meisje,Blootvoets,Buitenopname,Cirkel,Close-up,Dag,Eén persoon,Fotografie,Kleurenfoto,Meisjes,Menselijk been,Menselijk lichaamsdeel,Oceanische etniciteit,Onderste deel,Onderzoeken,Verticaal,Weerkaatsing,ZorgzaamheidPhotographer Collection: The Image Bank USA, Vermont