girl blows out candles on birthday cake : Stockfoto
female,child,blows,candles,birthday cake,smoke,pigtails,brown-hair,colorfull

Girl blows out candles on birthday cake

Credits: 
Stuart McClymont
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
female,child,blows,candles,birthday cake,smoke,pigtails,brown-hair,colorfull
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
92281976
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.679 x 4.900 px (31,15 x 41,49 cm) - 300 dpi - 8,39 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Blows Out Candles On Birthday Cake Stockfoto4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Blazen,Bruin haar,Concentratie,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gekleurde achtergrond,Gemengde afkomst,Gevlochten haar,Grijze achtergrond,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Portret,Portretfoto,Pret,Rook,Staan,Studiofoto,Vasthouden,Verjaardag,Verjaardagskaars,Verjaardagstaart,Verticaal,Vrijetijdskleding,Vrolijk,WensenPhotographer Collection: Stone Stuart McClymont 2009female,child,blows,candles,birthday cake,smoke,pigtails,brown-hair,colorfull