girl blows out candles on birthday cake : Stockfoto
female,child,blows,candles,birthday cake,smoke,pigtails,brown-hair,colorfull


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl blows out candles on birthday cake

Credits: 
Stuart McClymont
Bijschrift:
female,child,blows,candles,birthday cake,smoke,pigtails,brown-hair,colorfull
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
92281976
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.679 x 4.900 px (31,15 x 41,49 cm) - 300 dpi - 8,39 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Blows Out Candles On Birthday Cake StockfotoVerjaardag,Verjaardagstaart,Blazen,Kind,Verjaardagskaars,Kindertijd,Studiofoto,Portret,Alleen één meisje,Pret,Rook,Vasthouden,Concentratie,Eén persoon,Mensen,Frontaal,Wensen,4-5 jaar,Alleen kinderen,Bruin haar,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Gemengde afkomst,Gevlochten haar,Grijze achtergrond,Kleurenfoto,Lang haar,Portretfoto,Staan,Verticaal,Vrijetijdskleding,VrolijkPhotographer Collection: Stone Stuart McClymont 2009female,child,blows,candles,birthday cake,smoke,pigtails,brown-hair,colorfull