Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
girl blows out candles on birthday cake : Stockfoto
female,child,blows,candles,birthday cake,smoke,pigtails,brown-hair,colorfull

Girl blows out candles on birthday cake

Bijschrift:
female,child,blows,candles,birthday cake,smoke,pigtails,brown-hair,colorfull
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
92281976
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Stuart McClymont
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.679 x 4.900 px (31,15 x 41,49 cm) - 300 dpi - 8,54 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Blows Out Candles On Birthday Cake Stockfoto 92281976Verjaardag,Verjaardagstaart,Kind,Blazen,Kindertijd,Verjaardagskaars,Rook,Concentratie,Frontaal,Vlechten,4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Bruin haar,Eén persoon,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Gemengde afkomst,Grijze achtergrond,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Portret,Pret,Staan,Studiofoto,Vasthouden,Verticaal,Vrijetijdskleding,Vrolijk,WensenPhotographer Collection: Stone Stuart McClymont 2009female,child,blows,candles,birthday cake,smoke,pigtails,brown-hair,colorfull