Girl blowing out candles : Stockfoto
Girl blowing out candles on her cake.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl blowing out candles

Credits: 
-Rekha Garton-
Bijschrift:
Girl blowing out candles on her cake.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
144908340
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.074 x 3.384 px (34,49 x 28,65 cm) - 300 dpi - 8,7 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Blowing Out Candles Stockfoto4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Binnenopname,Blazen,Blond haar,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gebak,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kaars,Kind,Kindertijd,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Levensgebeurtenissen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Mensen op de achtergrond,Norwich - Engeland,Omlaag kijken,Onderdeel van,Plezier,Portretfoto,Roze,Vasthouden,Verjaardag,Verjaardagskaars,Verjaardagstaart,Viering,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Moment Select © 2012 Rekha GartonGirl blowing out candles on her cake.