Girl (5-7) blowing kiss, boarding school bus : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl (5-7) blowing kiss, boarding school bus

Credits: 
Gage
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
200279290-003
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.997 x 3.695 px (42,31 x 31,28 cm) - 300 dpi - 8,89 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Blowing Kiss Boarding School Bus Stockfoto 200279290-003Schoolbus,Instappen,Rugzak,Schoolgebouw,Onderwijs,Alleen één meisje,Buitenopname,Handkus,Verlaten,Kleurenfoto,Schoolmeisje,6-7 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen kinderen,Dag,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Onderdeel van een serie,Staan,Vrijetijdskleding,Zwart haarPhotographer Collection: Stone