Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl (3-4) applying lipstick, portrait : Stockfoto

Girl (3-4) applying lipstick, portrait

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10065239a-002
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Diana Koenigsberg
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.328 x 4.992 px (28,18 x 42,27 cm) - 300 dpi - 6,39 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl Applying Lipstick Portrait Stockfoto sb10065239a-002Lippenstift,Aankleden,Make-up,Kindertijd,Schattig,In de camera kijken,2-3 jaar,Alleen één meisje,Studiofoto,Portret,Staan,Verkleden,Aanbrengen,Alleen kinderen,Aspiraties,Blond haar,Bovenlichaam,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gekleurde achtergrond,Kleurenfoto,Onafhankelijkheid,Onschuld,Roze,Verticaal,Vrijetijdskleding,VrouwelijkheidPhotographer Collection: Stone