Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Girl and birthday cake : Stockfoto
Girl holding chocolate cake in box, Japan.

Girl and birthday cake

Credits: 
Akiko Aoki
Bijschrift:
Girl holding chocolate cake in box, Japan.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
152808774
Collectie:
Moment Open
Girl And Birthday Cake StockfotoKind,Doos,Mobiele telefoon,6-7 jaar,Alleen Japans,Chocoladetaart,Geluk,Japan,Japanse etniciteit,Kindertijd,Verjaardag,Verjaardagstaart,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Binnenopname,Dag,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Hoog standpunt,Horizontaal,In de camera kijken,Japans - Taal,Japans schrift,Kanagawa,Kawasaki - Kanawaga,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mensen,Onschuld,Pony,Portret,Portretfoto,Stoel,Stralende lach,Tafel,Tekst,Vasthouden,Viering,Vrolijk,Zwart haarPhotographer Collection: Moment Open (c) 2012 Akiko AokiGirl holding chocolate cake in box, Japan.