girl [11] practicing cello after school : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Girl [11] practicing cello after school

Credits: 
Stephen Simpson
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150415980
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.157 x 6.246 px (35,20 x 52,88 cm) - 300 dpi - 10,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl 11 Practicing Cello After School StockfotoKind,Leren,Muziek,10-11 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Beëindigen,Binnenopname,Bruine ogen,Californië,Cello,Dag,Dagdromen,Eén persoon,Fotografie,Gekruld haar,Gelegenheid,Geluk,Glimlachen,In de camera kijken,Inspanning,Kindertijd,Kleurenfoto,La Jolla,Mensen,Onschuld,Portret,Stoel,Tafel,Ten voeten uit,Trainen,Vasthouden,Verenigde Staten,Verticaal,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Iconica Stephen Simpson, Inc.