Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
girl [11] practicing cello after school : Stockfoto

Girl [11] practicing cello after school

Credits: 
Stephen Simpson
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150415980
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.157 x 6.246 px (35,20 x 52,88 cm) - 300 dpi - 10,1 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Girl 11 Practicing Cello After School Stockfoto10-11 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Beëindigen,Binnenopname,Bruine ogen,Californië,Cello,Dag,Dagdromen,Eén persoon,Fotografie,Gekruld haar,Gelegenheid,Geluk,Glimlachen,In de camera kijken,Inspanning,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,La Jolla,Leren,Mensen,Muziek,Onschuld,Portret,Stoel,Tafel,Ten voeten uit,Trainen,Vasthouden,Verenigde Staten,Verticaal,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Iconica Stephen Simpson, Inc.