Giant Businesswoman stands in the middle of a city : Stockfoto

Giant Businesswoman stands in the middle of a city

Credits: 
Jon Feingersh
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
157271575
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.569 x 3.967 px (38,68 x 33,59 cm) - 300 dpi - 9,19 MB
Giant Businesswoman Stands In The Middle Of A City Stockfoto 157271575Bovenop,Wolkenkrabber,Alleen vrouwen,Gebouw exterieur,Handen op de heupen,Reisbestemmingen,Zakenvrouw,Toren,25-29 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Architectuur,Bedrijfsleven,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Digitaal samengesteld beeld,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Gelegenheid,Groot bedrijf,Horizontaal,Idee,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lucht,Mensen,Modern,Pak,Skyline,Staan,Stad,Stadsleven,Verenigde Staten,Volwassen,Wegkijken,Werkneemster,ZakenpersoonPhotographer Collection: Iconica © Jon Feingersh Productions 2012