Giant Businesswoman stands in the middle of a city : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Giant Businesswoman stands in the middle of a city

Credits: 
Jon Feingersh
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157271575
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.569 x 3.967 px (38,68 x 33,59 cm) - 300 dpi - 9,19 MB
Giant Businesswoman Stands In The Middle Of A City StockfotoBovenop,Gebouw exterieur,Wolkenkrabber,Handen op de heupen,Toren,Zakenvrouw,Alleen vrouwen,Reisbestemmingen,Lucht,Staan,Stad,Wegkijken,25-29 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Architectuur,Bedrijfsleven,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Digitaal samengesteld beeld,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Gelegenheid,Groot bedrijf,Horizontaal,Idee,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Modern,Pak,Skyline,Stadsleven,Verenigde Staten,Volwassen,Werkneemster,ZakenpersoonPhotographer Collection: Iconica © Jon Feingersh Productions 2012