Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Giant Businesswoman stands in the middle of a city : Stockfoto

Giant Businesswoman stands in the middle of a city

Credits: 
Jon Feingersh
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157271575
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.569 x 3.967 px (38,68 x 33,59 cm) - 300 dpi - 9,19 MB
Release-informatie:
Model en property release
Giant Businesswoman Stands In The Middle Of A City Stockfoto25-29 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Architectuur,Bedrijfsleven,Bovenop,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Digitaal samengesteld beeld,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Gelegenheid,Groot bedrijf,Handen op de heupen,Horizontaal,Idee,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lucht,Mensen,Modern,Pak,Reisbestemmingen,Skyline,Staan,Stad,Stadsleven,Toren,Verenigde Staten,Volwassen,Wegkijken,Werkneemster,Wolkenkrabber,Zakenpersoon,ZakenvrouwPhotographer Collection: Iconica © Jon Feingersh Productions 2012