Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Germany, Bavaria, Landsberg, Dentist and female dental assistant holding documents, smiling : Stockfoto

Germany, Bavaria, Landsberg, Dentist and female dental assistant holding documents, smiling

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
93228860
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Darren Jacklin
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Germany Bavaria Landsberg Dentist And Female Dental Assistant Holding Documents Smiling Stockfoto 93228860Tandartspraktijk,Staan,Tandarts,Tandheelkundige gezondheid,20-24 jaar,50-54 jaar,Alleen volwassenen,Baby Boomer,Beieren,Binnenopname,Blond haar,Bovenlichaam,Concentratie,Deskundigheid,Document,Duitsland,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Hulp,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Mensen,Omlaag kijken,Onderdeel van een serie,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Saamhorigheid,Samenwerking,Stralende lach,Tandartsassistent,Teamwerk,Tonen,Twee personen,Vaardigheid,Volwassen,Vrolijk,Wijzen,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Westend61