Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Germany, Bavaria, Landsberg, Dentist and female dental assistant holding documents, smiling : Stockfoto

Germany, Bavaria, Landsberg, Dentist and female dental assistant holding documents, smiling

Credits: 
Darren Jacklin
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
93228860
Germany Bavaria Landsberg Dentist And Female Dental Assistant Holding Documents Smiling Stockfoto20-24 jaar,50-54 jaar,Alleen volwassenen,Baby Boomer,Beieren,Binnenopname,Blond haar,Bovenlichaam,Concentratie,Deskundigheid,Document,Duitsland,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Hulp,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Mensen,Omlaag kijken,Onderdeel van een serie,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Saamhorigheid,Samenwerking,Staan,Stralende lach,Tandarts,Tandartsassistent,Tandartspraktijk,Tandheelkundige gezondheid,Teamwerk,Tonen,Twee personen,Vaardigheid,Volwassen,Vrolijk,Wijzen,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Westend61