Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Gauges : Stockfoto
Wood grain dashboard and partial steering wheel from an antique car, showing gauges and reflective chrome.
Bijschrift:
Wood grain dashboard and partial steering wheel from an antique car, showing gauges and reflective chrome.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
159674124
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
2.103 x 2.103 px (17,81 x 17,81 cm) - 300 dpi - 1,87 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Gauges StockfotoBinnenopname,Chroom,Controle,Dashboard,Fotografie,Hout,Kleurenfoto,Meter,Nerf,Oldtimer,Stuur - auto,Suffolk - Virginia,Verenigde Staten,Vervoer,Vierkant,Virginia,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment © 2012 by warhorseWood grain dashboard and partial steering wheel from an antique car, showing gauges and reflective chrome.