Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Garangeot tooth key and dentures (ivory & metal) : Stockfoto
Bibliotheque de la Faculte de Medecine, Paris, France

Garangeot tooth key and dentures (ivory & metal)

Bijschrift:
Bibliotheque de la Faculte de Medecine, Paris, France
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
143686509
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
English School
Collectie:
The Bridgeman Art Library
Max. bestandsgrootte:
5.956 x 4.661 px (50,43 x 39,46 cm) - 300 dpi - 11,5 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Garangeot Tooth Key And Dentures Stockfoto 143686509Tandheelkundige gezondheid,19e-eeuwse stijl,Extractietang,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Ivoor,Kleurenfoto,Kunstgebit,Menselijk lichaamsdeel,Metaal,Studiofoto,Vier dingen,Zonder mensenPhotographer Collection: The Bridgeman Art Library Bibliotheque de la Faculte de Medecine, Paris, France