Garangeot tooth key and dentures (ivory & metal) : Stockfoto
Bibliotheque de la Faculte de Medecine, Paris, France

Garangeot tooth key and dentures (ivory & metal)

Credits: 
English School
Bijschrift:
Bibliotheque de la Faculte de Medecine, Paris, France
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
143686509
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Bridgeman Art Library
Max. bestandsgrootte:
5.956 x 4.661 px (50,43 x 39,46 cm) - 300 dpi - 11,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Garangeot Tooth Key And Dentures Stockfoto 143686509Tandheelkundige gezondheid,19e-eeuwse stijl,Extractietang,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Ivoor,Kleurenfoto,Kunstgebit,Menselijk lichaamsdeel,Metaal,Studiofoto,Vier dingen,Zonder mensenPhotographer Collection: The Bridgeman Art Library Bibliotheque de la Faculte de Medecine, Paris, France