Gang Recruit : Stockfoto
A teenage street gang notice a potential recruit as they walk by a New York tenement building.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Gang Recruit

Credits: 
Carl Purcell
Bijschrift:
A teenage street gang notice a potential recruit as they walk by a New York tenement building.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
HN0114-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
2.392 x 2.349 px (20,25 x 19,89 cm) - 300 dpi - 1,25 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Gang Recruit StockfotoTiener,Bende,Pubertijd,Stad,Op de rug gezien,Jeugdcultuur,Straat,Vier personen,1955,Alleen tienerjongens,Alleen tieners,Bouwwerk,Buitenopname,Een groep mensen,Fotografie,Gemeenschap,Het verleden,Noord-Amerika,Verenigde Staten,Vierkant,Wandelen,Zitten,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive A teenage street gang notice a potential recruit as they walk by a New York tenement building.