Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Futuristic woman manipulating holographic data : Stockfoto
3d, cgi, silver suit, space age, hologram, digital data, virtual reality

Futuristic woman manipulating holographic data

Bijschrift:
3d, cgi, silver suit, space age, hologram, digital data, virtual reality
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
95912256
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Coneyl Jay
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
6.260 x 4.263 px (53,00 x 36,09 cm) - 300 dpi - 3,97 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Futuristic Woman Manipulating Holographic Data Stockfoto 95912256Futuristisch,Gegevens,Touchscreen,Techniek,Eén persoon,Mensen,Zilver,Aanraken,Alleen vrouwen,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenin,Bovenlichaam,Digitaal samengesteld beeld,Fotografie,Horizontaal,Idee,Jong volwassen,Kaart,Kleurenfoto,Monochroom,Mooie mensen,Toneelkostuum,Volwassen,Witte achtergrondPhotographer Collection: Stone Coneyl Jay / FUTUREMATIC LTD. 20103d, cgi, silver suit, space age, hologram, digital data, virtual reality