Futuristic woman manipulating holographic data : Stockfoto
3d, cgi, silver suit, space age, hologram, digital data, virtual reality


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Futuristic woman manipulating holographic data

Credits: 
Coneyl Jay
Bijschrift:
3d, cgi, silver suit, space age, hologram, digital data, virtual reality
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
95912256
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
6.260 x 4.263 px (53,00 x 36,09 cm) - 300 dpi - 3,97 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Futuristic Woman Manipulating Holographic Data StockfotoFuturistisch,Gegevens,Techniek,Touchscreen,Eén persoon,Mensen,Aanraken,Zilverkleurig,Alleen vrouwen,Binnenin,Jong volwassen,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Digitaal samengesteld beeld,Fotografie,Horizontaal,Idee,Kaart,Kleurenfoto,Monochroom,Mooie mensen,Toneelkostuum,Volwassen,Witte achtergrondPhotographer Collection: Stone Coneyl Jay / FUTUREMATIC LTD. 20103d, cgi, silver suit, space age, hologram, digital data, virtual reality