Futuristic man looking at a board with DNA codes : Stockfoto
white background, 3D glasses, modern, high tech, information


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Futuristic man looking at a board with DNA codes

Credits: 
Paper Boat Creative
Bijschrift:
white background, 3D glasses, modern, high tech, information
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
109685989
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
6.000 x 4.000 px (50,80 x 33,87 cm) - 300 dpi - 5,23 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Futuristic Man Looking At A Board With Dna Codes StockfotoFuturistisch,Gezondheidszorg en medicijnen,Techniek,Digitaal beeld,Mensen,Eén persoon,Bril,Coltrui,Alleen mannen,Beschouwing,Binnenopname,Klembord,Wit,Kleurenfoto,Onderzoeken,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Bovenlichaam,Dag,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kijken naar,Kort haar,Londen - Engeland,Mid-volwassen,Staan,Vasthouden,Volwassen,Vrijetijdskleding,Zwart haarPhotographer Collection: Stone Rebecca van Ommenwhite background, 3D glasses, modern, high tech, information