Futuristic elevated walkway in Shanghai, China. : Stockfoto
Large futuristic elevated walkway in a shopping and business district of Shanghai.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Futuristic elevated walkway in Shanghai, China.

Credits: 
EschCollection
Bijschrift:
Large futuristic elevated walkway in a shopping and business district of Shanghai.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
106628027
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.857 x 3.663 px (41,12 x 31,01 cm) - 300 dpi - 15,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Futuristic Elevated Walkway In Shanghai China StockfotoStad,Futuristisch,Vooruitgang,Gebouw exterieur,Nacht,Shanghai,Verlicht,China,Loopbrug,Stadsleven,Architectuur,Bouwwerk,Buitenopname,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Lucht,Modern,Reisbestemmingen,Stadsbeeld,Straatlamp,Vervoer,Wolkenkrabber,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica EschCollectionLarge futuristic elevated walkway in a shopping and business district of Shanghai.