Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Futuristic elevated walkway in Shanghai, China. : Stockfoto
Large futuristic elevated walkway in a shopping and business district of Shanghai.

Futuristic elevated walkway in Shanghai, China.

Bijschrift:
Large futuristic elevated walkway in a shopping and business district of Shanghai.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
106628027
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
EschCollection
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.857 x 3.663 px (41,12 x 31,01 cm) - 300 dpi - 15,5 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Futuristic Elevated Walkway In Shanghai China Stockfoto 106628027Futuristisch,Gebouw exterieur,Shanghai,China,Loopbrug,Stad,Verlicht,Architectuur,Bouwwerk,Buitenopname,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Lucht,Modern,Nacht,Reisbestemmingen,Stadsbeeld,Stadsleven,Straatlamp,Vervoer,Vooruitgang,Wolkenkrabber,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica EschCollectionLarge futuristic elevated walkway in a shopping and business district of Shanghai.