Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Funky woman DJ with headphones : Stockfoto

Funky woman DJ with headphones

Credits: 
Trinette Reed
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
85562387
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.414 x 5.121 px (28,91 x 43,36 cm) - 300 dpi - 5,94 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Funky Woman Dj With Headphones Stockfoto 85562387Punker,Beslagen halsband,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Close-up,Club DJ,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Hip,Hoofdtelefoon,Individualiteit,Jeugdcultuur,Jong volwassen,Kort haar,Kunst Cultuur en Vermaak,Levensstijl,Mensen,Mode,Muziek,Omlaag kijken,Vasthouden,VerticaalPhotographer Collection: The Image Bank Trinette Reed