Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Full money bags, with dollar signs on front. : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Full money bags, with dollar signs on front.

Full money bags, with dollar signs on front.

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Full money bags, with dollar signs on front.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81774401
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.680 x 4.640 px (31,16 x 39,29 cm) - 300 dpi - 5,54 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Full Money Bags With Dollar Signs On Front StockfotoGeldzak,Muntgeld,1950-1959,20e eeuw,Aantal mensen,Bedrijfsleven,Binnenopname,Dollarteken,Financiën,Fotografie,Geld,Kleurtoon,Overlopen,Rijkdom,Samenstelling,Stapel,Studiofoto,Tas,Valutasymbool,Verenigde Staten,Verticaal,Vol,Zonder mensen,Zwart-wit,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1950s: Full money bags, with dollar signs on front.