Fruit stall : Stockfoto
Fruit stall in China.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Fruit stall

Credits: 
Suri Sun
Bijschrift:
Fruit stall in China.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151153362
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.648 x 2.736 px (30,89 x 23,16 cm) - 300 dpi - 8,88 MB
Fruit Stall StockfotoChina,Chinese cultuur,Marktkraam,Mensen,Bedrijfsleven,Horizontaal,Detailhandel,Variatie,Chinees - Taal,Chinese etniciteit,Keus,Fruit,Nacht,Buitenopname,Eén persoon,Volwassen,Groente,Nanning,Alleen vrouwen,Chinese tekens,Onscherpe achtergrond,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Consumentisme,Dranken en maaltijden,Fotografie,Guangxi,Kleurenfoto,Lepel,Mand,Mensen op de achtergrond,Mid-volwassen,Portretfoto,Vasthouden,Vignettering,Vrijetijdskleding,WinkelPhotographer Collection: Moment Select © 2011 Suri SunFruit stall in China.