Frozen TV Dinner : Stockfoto

Frozen TV Dinner

Credits: 
Jeffrey Coolidge
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
90096824
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.040 x 3.491 px (42,67 x 29,56 cm) - 300 dpi - 12,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Frozen Tv Dinner Stockfoto 90096824Diepvriesmaaltijd,Bevroren voedsel,Bevroren,Bord,Kip,Hartige saus,Moeiteloos,Suikermais,Afhaal eten,Close-up,Dranken en maaltijden,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Gemak,Genot,Grijze achtergrond,Horizontaal,Onderdeel van een serie,Ongezonde voeding,Studiofoto,Vlak erboven,Zonder mensenPhotographer Collection: Iconica Jeffrey Coolidge