Friends eating a meal in the garden : Stockfoto
friends, men, women, garden, food, pizza, bread, salad, table, sun


Getty Images Prestige


Exclusivity options available

Friends eating a meal in the garden

Credits: 
Jake Curtis
Bijschrift:
friends, men, women, garden, food, pizza, bread, salad, table, sun
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
169055585
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.333 x 5.000 px (28,22 x 42,33 cm) - 300 dpi - 6,16 MB
Friends Eating A Meal In The Garden Stockfoto 169055585Eten,Hipster,Voedsel,Mensen,Pizza,Restaurant,Modieus,Eén persoon,Baard,Jong volwassen,Buitenopname,Vriendschap,Lachen,Salade,Een brood,Individualiteit,Portret,Alleen mannen,Geluk,Londen - Engeland,Spontaan,Alleen één jonge man,Beschouwing,Viering,Levensstijl,Volwassen,Creativiteit,Freelancer,Partnerschap,Alleen één man,Echte mensen,Groot-Brittannië,Picknicktafel,Verticaal,Vrije tijd,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Blond haar,Bovenlichaam,Dag,Fotografie,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Planning,Saamhorigheid,Sociale bijeenkomst,Succes,Thuis werken,Verbinding,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica � Jake Curtis 2013friends, men, women, garden, food, pizza, bread, salad, table, sun