Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Fresh honeycomb : Stockfoto
Fresh honeycomb just removed from honeybee, Apis Melifera, hive. Showing comb structure and honey

Fresh honeycomb

Credits: 
John Brown
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Fresh honeycomb just removed from honeybee, Apis Melifera, hive. Showing comb structure and honey
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142878237
Collectie:
Oxford Scientific
Max. bestandsgrootte:
5.273 x 3.283 px (44,64 x 27,80 cm) - 300 dpi - 6 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Fresh Honeycomb StockfotoDruppel,Fotografie,Groot-Brittannië,Honing,Honingraat,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Macro,Natuurlijk patroon,Natuurlijke staat,Oxfordshire,Schattig,Studiofoto,Versheid,Zeshoek,Zonder mensenPhotographer Collection: Oxford Scientific John BrownFresh honeycomb just removed from honeybee, Apis Melifera, hive. Showing comb structure and honey