Free Fish : Stockfoto
A group of children returning home with whiting fish, given to them by anglers who caught too many at Newhaven, Sussex.
Bijschrift:
A group of children returning home with whiting fish, given to them by anglers who caught too many at Newhaven, Sussex.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
HG0019-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.370 x 2.648 px (28,53 x 22,42 cm) - 300 dpi - 2,04 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Free Fish Stockfoto1937,Aankomst,Alleen kinderen,Buitenopname,Dier,Dierenthema's,Dragen,Een groep mensen,Engeland,Europa,Fotografie,Groot-Brittannië,Grote groep dingen,Horizontaal,Jongens,Meisjes,Mensen op een rij,Middelgrote groep mensen,Op de rug gezien,Straat,Succes,Vis,Vissen,Visvangst,Wandelen,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive A group of children returning home with whiting fish, given to them by anglers who caught too many at Newhaven, Sussex.