Four teenage girls looking at camera : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Four teenage girls looking at camera

Credits: 
Compassionate Eye Foundation/Rennie Solis
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
113247652
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.121 x 3.414 px (43,36 x 28,91 cm) - 300 dpi - 8,31 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Four Teenage Girls Looking At Camera Stockfoto10-11 jaar,12-13 jaar,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Blond haar,Bruin haar,Buitenopname,Californië,Camera,Close-up,Dag,De stad Los Angeles,Focus op achtergrond,Fotografie,Fotografische Thema's,Girl Power,Glimlachen,Horizontaal,Kijken,Kind,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mensen,Plezier,Saamhorigheid,Techniek,Vasthouden,Verbinding,Verbondenheid,Verenigde Staten,Vier personen,Vreugde,Vriendschap,Vrijetijdskleding,VrolijkPhotographer Collection: Taxi Copyright: Rennie Solis Photography | www.renniesolis.com