Four teenage dancers (15-18) in front of tent smiling : Stockfoto
Hampton Bays, New York, USA


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Four teenage dancers (15-18) in front of tent smiling

Credits: 
Gage
Bijschrift:
Hampton Bays, New York, USA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200163192-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.675 x 2.713 px (31,12 x 22,97 cm) - 300 dpi - 8,51 MB
Four Teenage Dancers In Front Of Tent Smiling StockfotoCarnaval,14-15 jaar,16-17 jaar,18-19 jaar,Alleen tieners,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Danser,Driekwartlengte,Een groep mensen,Feesttent,Fotografie,Geel,Glimlachen,Goed gekleed,Haar naar achteren,Haltertruitje,Horizontaal,In de camera kijken,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Man met een groep vrouwen,Mensen,Mensen op een rij,Onderdeel van een serie,Portret,Prestatie,Rok,Staan,Stervorm,Strikje,Tienerjongens,Tienermeisjes,Toneelkostuum,Trots,Turquoise,Van de zijkant,Verenigde Staten,Vier personen,Voor,Vrolijk,Wegkijken,Zij aan zijPhotographer Collection: Stone Hampton Bays, New York, USA