Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Four people holding up placards bearing identical image of man : Stockfoto
Multi-storey car park, Croydon, London, England

Four people holding up placards bearing identical image of man

Credits: 
Betsie Van der Meer
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Multi-storey car park, Croydon, London, England
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200026974-003
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.914 x 4.560 px (41,61 x 38,61 cm) - 300 dpi - 11,6 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Four People Holding Up Placards Bearing Identical Image Of Man Stockfoto20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Baanevenement,Bovenlichaam,Buitenopname,Buitenstad van Londen,Communicatie,Conformiteit,Dag,Dak,Democratie,Een groep mensen,Europese etniciteit,Foto,Fotografie,Fotografische Thema's,Goed gekleed,Horizontaal,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Lawaai,Mensen,Multi etnische groep,Onderdeel van een serie,Passie,Plakkaat,Politiek,Politieke bijeenkomst,Protest,Verandering,Vier personen,Vrijetijdskleding,ZwaaienPhotographer Collection: Stone Multi-storey car park, Croydon, London, England