Four kids in Cefalu : Stockfoto
Taken by accident while taking a walk in this little town in Sicily


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Four kids in Cefalu

Credits: 
Felix Oberhage
Bijschrift:
Taken by accident while taking a walk in this little town in Sicily
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103168443
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
1.182 x 887 px (10,01 x 7,51 cm) - 300 dpi - 753 kB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Four Kids In Cefalu StockfotoSicilië,Italië,Kind,Stadje,Landschap,Italiaanse cultuur,Mensen,Bank,Beschouwing,Vier personen,Waterkant,Buitenopname,Cefalu,Mensen op een rij,Ontspanning,Op de rug gezien,Reisbestemmingen,Rusten,Alleen jongens,Alleen kinderen,Architectuur,Baai,Bergketen,Beroemde plaats,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Het uitzicht bewonderen,Horizontaal,Huis,Idyllisch,Kleurenfoto,Ontbloot bovenlichaam,Rustige Scène,Vakantie,Zij aan zij,ZittenPhotographer Collection: Moment Select © Felix OberhageTaken by accident while taking a walk in this little town in Sicily