four girls dancing and singing : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Four girls dancing and singing

Credits: 
Tara Moore
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Abortus: voor of tegen?, Criminele activiteit, Erotische producten, Geestelijke gezondheid/diagnoses - Aandoeningen - Behandelingen en gedragspatronen, Geweld - Misbruik, Medisch of wetenschappelijk onderzoek/genetische manipulatie, Seksueel overdraagbare medische aandoeningen, Seksuele kwesties en onderwerpen, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85457433
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
6.657 x 2.657 px (56,36 x 22,50 cm) - 300 dpi - 6,8 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Four Girls Dancing And Singing StockfotoZingen,Kindertijd,Muziek,Springen,Spelen,4-5 jaar,Microfoon,Studiofoto,8-9 jaar,Een groep mensen,Pret,Witte achtergrond,Vier personen,Europese etniciteit,Geluk,Vitaliteit,Vrolijk,Alleen kinderen,Fotografie,Alleen meisjes,Blootvoets,Kunst Cultuur en Vermaak,Londen - Engeland,Mensen,Panoramisch,Driekwartlengte,Groot-Brittannië,Horizontaal,Plezier,ZorgeloosPhotographer Collection: Stone Tara Moore