Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
fountain in Hippocrates Square : Stockfoto
a dog sleeping near the ancient fountain in Hippocrates Square in Rhodes old town (Rodos)

Fountain in Hippocrates Square

Credits: 
Martin Child
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
a dog sleeping near the ancient fountain in Hippocrates Square in Rhodes old town (Rodos)
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158768177
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.222 x 3.481 px (44,21 x 29,47 cm) - 300 dpi - 8,95 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Fountain In Hippocrates Square StockfotoAntiek,Architectuur,Bedrijfsleven,Beroemde plaats,Boog,Bouwwerk,Buitenopname,Dag,Detailhandel,Dodecanese eilanden,Egeïsche eilanden,Eén dier,Fontein,Fotografie,Gebouw exterieur,Geschiedenis,Griekenland,Griekse cultuur,Griekse eilanden,Grote groep mensen,Hond,Horizontaal,Ippokratous Square,Kleurenfoto,Lucht,Markt,Mensen,Middlebare afstand,Ontspanning,Oude stad,Rhodes stad,Rodos - Dodecanese eilanden,Slapen,Stadsleven,Stadsplein,WolkPhotographer Collection: The Image Bank Martin Childa dog sleeping near the ancient fountain in Hippocrates Square in Rhodes old town (Rodos)