Fortune teller gazes in crystal ball. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Fortune teller gazes in crystal ball.

Credits: 
Betsie Van der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
110869730
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.950 x 3.660 px (41,91 x 30,99 cm) - 300 dpi - 8,45 MB
Fortune Teller Gazes In Crystal Ball StockfotoWaarzegster,Waarzeggerij,Voorspellen,Wind,Paranormaal,Bizar,Tafel,Jurk,Raadsel,Surrealistisch,Warrig haar,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Eén persoon,Fantasie,Fotografie,Frontaal,Gloeien,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lang haar,Londen - Engeland,Mensen,Mond open,Nacht,Omlaag kijken,Ouderwets,Poort,Smeedijzer,Spiritualiteit,Spookachtig,Volwassen,Wit,ZittenPhotographer Collection: Stone Betsie van der Meer