Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Fortune teller at Kasuga Taisha shrine : Stockfoto
A fortune teller awaits customers at Kasuga Taisha shrine.

Fortune teller at Kasuga Taisha shrine

Credits: 
Craig Pershouse
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A fortune teller awaits customers at Kasuga Taisha shrine.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160498076
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
4.980 x 3.330 px (42,16 x 28,19 cm) - 300 dpi - 8,18 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Fortune Teller At Kasuga Taisha Shrine StockfotoAlleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bouwwerk,Bril,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Getal,Horizontaal,Japan,Jong volwassen,Kasuga Taisha,Kinki,Kleurenfoto,Mazzel,Mensen,Nara Prefectuur,Nara Stad,Niet-westers schrift,Omlaag kijken,Schrijn,Shintoïsme,Tekst,Verwachting,Volwassen,Voorspellen,Vrijetijdskleding,Waarzeggerij,Waarzegster,Westers schriftPhotographer Collection: Lonely Planet Images ©Craig PershouseA fortune teller awaits customers at Kasuga Taisha shrine.