Formal meeting in construction office : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Formal meeting in construction office

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
167184507
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.126 x 3.418 px (43,40 x 28,94 cm) - 300 dpi - 12 MB
Formal Meeting In Construction Office StockfotoKantoor,Bouw,Bouwplaats,Japanse etniciteit,Vergadering,Bureau,Discussie,Planning,Blauwdruk,Papier,Vergaderruimte,Binnenopname,Europese etniciteit,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Reflecterende kleren,Tablet-pc,35-39 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Amerikaans Indiaanse etniciteit,Arbeider,Bovenlichaam,Dag,Deskundigheid,Fotografie,Helm,Hoofddeksel,Horizontaal,Kleurenfoto,Medewerker,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Multi etnische groep,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Staan,Teamwerk,Techniek,Tonen,Vaardigheid,Verenigde Staten,Vier personen,Volwassen,Washington staat,Werkhelm,ZittenPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc