Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Foreman of coffee plantation heads to office : Stockfoto
Aguas Claras is also a guest farm.

Foreman of coffee plantation heads to office

Credits: 
Diego Lezama
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Aguas Claras is also a guest farm.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160477895
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 13 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Foreman Of Coffee Plantation Heads To Office Stockfoto50-54 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Architectuur,Boom,Bouwwerk,Brazilië,Buitenopname,Dag,Deelstaat São Paulo,Deur,Eenvoud,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Hoed,Horizontaal,Kalmte,Kantoor,Kleurenfoto,Mensen,Onderweg,Op de rug gezien,Oudere volwassenen,Plantage,Plezier,Ploegbaas,Raam,Schaduw,Straatsteen,Ten voeten uit,Volwassen,Vrijetijdskleding,Wandelen,Zakelijke kleding,ZonlichtPhotographer Collection: Lonely Planet Images Diego LezamaAguas Claras is also a guest farm.