Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Foreman of coffee plantation heads to office : Stockfoto
Aguas Claras is also a guest farm.

Foreman of coffee plantation heads to office

Credits: 
Diego Lezama
Bijschrift:
Aguas Claras is also a guest farm.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160477895
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 13 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Foreman Of Coffee Plantation Heads To Office StockfotoPloegbaas,Eén persoon,Mensen,50-54 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Architectuur,Boom,Bouwwerk,Brazilië,Buitenopname,Dag,Deelstaat São Paulo,Deur,Eenvoud,Europese etniciteit,Fotografie,Hoed,Horizontaal,Kalmte,Kantoor,Kleurenfoto,Onderweg,Op de rug gezien,Oudere volwassenen,Plantage,Plezier,Raam,Schaduw,Straatsteen,Ten voeten uit,Volwassen,Vrijetijdskleding,Wandelen,ZonlichtPhotographer Collection: Lonely Planet Images Diego LezamaAguas Claras is also a guest farm.