Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
'For Sale' sign in front of house (focus on sign) : Stockfoto
Washington, USA

'For Sale' sign in front of house (focus on sign)

Credits: 
Thomas Northcut
Bijschrift:
Washington, USA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200478945-001
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.107 x 3.405 px (43,24 x 28,83 cm) - 300 dpi - 5,38 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
For Sale Sign In Front Of House StockfotoTe koop-bord,For sale - Korte frase,Woongebouw,Commercieel bord,Architectuur,Bovenste deel,Buitenopname,Dag,Dak,Fotografie,Gekanteld,Gevel,Horizontaal,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Lucht,Onderdeel van,Raam,Relocatie,Rood,Van de zijkant,Verenigde Staten,Voor,Washington staat,Westers schrift,Wolk,Zonder mensenPhotographer Collection: Iconica Washington, USA