Football wide receiver diving to catch ball : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Football wide receiver diving to catch ball

Credits: 
Mike Powell
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10068630b-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.644 x 4.900 px (30,85 x 41,49 cm) - 300 dpi - 4,55 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Football Wide Receiver Diving To Catch Ball StockfotoAmerican football,Floodlight,Vangen,Nacht,Sport,Receiver,Verlicht,25-29 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Bal,Buitenopname,Californië,Eén persoon,Gekleurde achtergrond,In de lucht zwevend,Inspanning,Jong volwassen,Mensen,Omgeven,Portret,Santa Monica,Sportkleding,Sportman,Springen,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stone