Football wide receiver diving to catch ball : Stockfoto

Football wide receiver diving to catch ball

Credits: 
Mike Powell
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10068630b-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.644 x 4.900 px (30,85 x 41,49 cm) - 300 dpi - 4,55 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Football Wide Receiver Diving To Catch Ball Stockfoto25-29 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,American football,Bal,Buitenopname,Californië,Eén persoon,Floodlight,Gekleurde achtergrond,In de lucht zwevend,Inspanning,Jong volwassen,Mensen,Nacht,Omgeven,Portret,Receiver,Santa Monica,Sport,Sportkleding,Sportman,Springen,Ten voeten uit,Vangen,Verenigde Staten,Verlicht,Verticaal,Volwassen,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stone