Football referee signaling : Stockfoto

Football referee signaling

Credits: Cavan Images
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
153536846
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.134 x 3.400 px (43,47 x 28,79 cm) - 300 dpi - 13,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Football Referee Signaling Stockfoto 153536846Scheidsrechter,Voetbal,Autoriteit,Kleurenfoto,Professionele sporter,Touchdown,Alleen volwassenen,Alleen één man,Armen omhoog,Beslissingen,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Deskundigheid,Eén persoon,Fotografie,Gebaren,Gestreept,Horizontaal,Ledematen,Leiderschap,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Mensen op de achtergrond,Onscherpe achtergrond,Op de rug gezien,Pet,Sport,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,WedstrijdsportPhotographer Collection: Iconica ©Cavan Images