Flock of sheep in morning light : Stockfoto
Flock of sheep in the morning light in Xinjiang, China.

Flock of sheep in morning light

Credits: 
Jeff Hutchens
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Flock of sheep in the morning light in Xinjiang, China.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83777246
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 3,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Flock Of Sheep In Morning Light StockfotoBegeleiding,Beweging,Buitenopname,Dag,Dier,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Grote groep dieren,Horizontaal,Jong dier,Kudde schapen,Lammetje,Landelijke scène,Leiderschap,Ochtend,Pret,Saamhorigheid,Schaap,Springen,Stof,Tegenlicht,Ten voeten uit,Weg,Weiland,Xinjiang,Zonder mensen,ZonlichtPhotographer Collection: Photonica Jeff HutchensFlock of sheep in the morning light in Xinjiang, China.