Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A floating lifebouy made from US dollar bills : Stockfoto
Dollar lifebelt floating adrift in the ocean with a city district in the distance.

A floating lifebouy made from US dollar bills

Credits: 
Jon Boyes
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Dollar lifebelt floating adrift in the ocean with a city district in the distance.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152264139
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
4.210 x 4.210 px (35,64 x 35,64 cm) - 300 dpi - 16,6 MB
Release-informatie:
Property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Floating Lifebouy Made From Us Dollar Bills StockfotoAfgelegen,Buitenopname,Crisis,Dag,Drijven,Eén dollar,Fotografie,Groot-Brittannië,Idee,Internationale financiën,Kleurenfoto,Mislukking,Papiergeld,Problemen,Redding,Reddingsboei,Rijkdom,Skyline,Vierkant,Wateroppervlak,Wolk,Wolkenkrabber,Zee,Zonder mensenPhotographer Collection: Photographer's Choice Jon BoyesDollar lifebelt floating adrift in the ocean with a city district in the distance.