Five young adults sitting at outdoor pub table, man with mobile phone : Stockfoto
London, England, UK


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Five young adults sitting at outdoor pub table, man with mobile phone

Credits: 
John Howard
Bijschrift:
London, England, UK
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
73400898
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.535 x 3.704 px (38,40 x 31,36 cm) - 300 dpi - 5,12 MB
Five Young Adults Sitting At Outdoor Pub Table Man With Mobile Phone Stockfoto 73400898Café,Bar - gebouw,Vriendschap,Bier,Stad,Sociale bijeenkomst,Een groep mensen,Mobiele telefoon,Happy Hour,Mensen,Multi etnische groep,Sms'en,Engeland,Tonen,20-24 jaar,25-29 jaar,Afrikaanse etniciteit,Picknicktafel,Plezier,Dag,Vrolijk,Britse cultuur,Communicatie,Gemengde afkomst,Onderdeel van een serie,Weekend activiteiten,Alleen volwassenen,Bierglas,Bovenlichaam,Draadloze technologie,Dranken en maaltijden,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Van de zijkant,Vijf personen,Vrijetijdskleding,Wijn,Wijnglas,ZittenPhotographer Collection: Iconica London, England, UK