Five Girls Conga Line Kids : Stockfoto
Five girls Conga Line Kids


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Five Girls Conga Line Kids

Credits: 
D. Sharon Pruitt Pink Sherbet Photography
Bijschrift:
Five girls Conga Line Kids
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
100005420
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.888 x 2.592 px (32,92 x 21,95 cm) - 300 dpi - 5,11 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Five Girls Conga Line Kids StockfotoDansen,Kind,Polonaise,Kindertijd,Meisjes,Op een rij,Van de zijkant,Wandelen,Fotografie,Mensen,Alleen kinderen,8-9 jaar,10-11 jaar,12-13 jaar,4-5 jaar,6-7 jaar,Alleen meisjes,Buitenopname,Dag,Danseres,Europese etniciteit,Geluk,Horizontaal,Kleurenfoto,Massachusetts,Onschuld,Op een been staan,Pret,Ten voeten uit,Verbondenheid,Verenigde Staten,Vijf personen,Vrijetijdskleding,VrolijkPhotographer Collection: Moment Select Copyright 2007 D Sharon PruittFive girls Conga Line Kids