Fishing along De Lek : Stockfoto
Fisherman along river Lek in Ammerstol, Netherlands.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Fishing along De Lek

Credits: 
© Cornelis Verwaal
Bijschrift:
Fisherman along river Lek in Ammerstol, Netherlands.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
116634187
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
5.661 x 3.712 px (47,93 x 31,43 cm) - 300 dpi - 13,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Fishing Along De Lek Stockfoto1970-1979,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Archiefbeelden,Buitenopname,Dag,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Gras,Hobby's,Horizontaal,Lek - Rivier,Lucht,Mensen,Mid-volwassen,Natuur,Nederland,Ouderwets,Retrostijl,Solitair,Vaardigheid,Vakantie,Van de zijkant,Vasthouden,Vishengel,Vissen,Visser,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Zitten,Zuid-Holland,Zwart-witPhotographer Collection: Fototrove ©1977 Cornelis VerwaalFisherman along river Lek in Ammerstol, Netherlands.