Fisherman casting net, low angle view : Stockfoto

Fisherman casting net, low angle view

Credits: 
David Sacks
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10062177ab-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.014 x 3.342 px (42,45 x 28,30 cm) - 300 dpi - 7,37 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Fisherman Casting Net Low Angle View Stockfoto25-29 jaar,Afrikaanse etniciteit,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Beweging,Buitenopname,Commercieel visnet,Dag,Deskundigheid,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Gooien,Hengel uitwerpen,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Korte broek,Laag camerastandpunt,Mensen,Ontwikkelingslanden,Staan,Vaardigheid,Visindustrie,Visnet,VissenPhotographer Collection: Stone