Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Fish shop in Ortigia, Sicily : Stockfoto
Siracusa, Sicily..Fish shop at the market on the island of Ortigia.

Fish shop in Ortigia, Sicily

Credits: 
Roberto Soncin Gerometta
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Siracusa, Sicily..Fish shop at the market on the island of Ortigia.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154110761
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
5.010 x 3.354 px (42,42 x 28,40 cm) - 300 dpi - 7,98 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Fish Shop In Ortigia Sicily StockfotoBedrijfsleven,Binnenopname,Consumentisme,Dag,Detailhandel,Dranken en maaltijden,Elektrische lamp,Europa,Fotografie,Grote groep dingen,Horizontaal,Italië,Keus,Kijken,Klant,Kleurenfoto,Mensen,Mensen op de achtergrond,Sicilië,Staan,Tonen,Variatie,Vasthouden,Verkopen,Verlicht,Versheid,Vis,Vis en zeevruchten,WinkelPhotographer Collection: Lonely Planet Images © Roberto Soncin Gerometta 2007Siracusa, Sicily..Fish shop at the market on the island of Ortigia.