Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Fish pedicure, SIngapore : Stockfoto
A fish pedicure at a clinic in Singapore, Asia

Fish pedicure, SIngapore

Credits: 
David Clapp
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A fish pedicure at a clinic in Singapore, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157111559
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 5.616 px (31,70 x 47,55 cm) - 300 dpi - 8,48 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Fish Pedicure Singapore StockfotoAlternatieve therapie,Beauty spa,Binnenopname,Blootvoets,Dag,Dierenthema's,Eén persoon,Fotografie,Garra rufa,Gezondheidszorg en medicijnen,Grote groep dieren,Kleurenfoto,Ledematen,Medische kliniek,Menselijk been,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke ledematen,Menselijke voet,Mensen,Onderdeel van,Onderste deel,Pedicure,Singapore,Spa,Spa-behandeling,Verticaal,Vis,Vrije tijd,WaterPhotographer Collection: The Image Bank (C) David Clapp - All rights reserved. No useage under any circumstances without prior consent. Please see contact details.A fish pedicure at a clinic in Singapore, Asia