fish in transparant box : Stockfoto
big salmon trout (salmo truta)in a small transparant box filled with water, trying to get out.

Fish in transparant box

Credits: 
Freudenthal Verhagen
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
big salmon trout (salmo truta)in a small transparant box filled with water, trying to get out.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83328763
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.720 x 4.882 px (31,50 x 41,33 cm) - 300 dpi - 9,7 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Fish In Transparant Box StockfotoBrown Trout,Dier in gevangenschap,Dierenthema's,Enkel object,Extra groot,Eén dier,Forel,Fotografie,Gevangen,Groei,Natuur,Studiofoto,Ten voeten uit,Transparant,Verticaal,Vis,Water,Witte achtergrond,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone freudenthal verhagenbig salmon trout (salmo truta)in a small transparant box filled with water, trying to get out.