Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A first aid truck near the bleachers at a rodeo in Wyoming. : Stockfoto
There is a Red Cross sign on the truck.

A first aid truck near the bleachers at a rodeo in Wyoming.

Credits: 
William Albert Allard
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
There is a Red Cross sign on the truck.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
ngs6_0073
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
4.985 x 3.366 px (42,21 x 28,50 cm) - 300 dpi - 5,08 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A First Aid Truck Near The Bleachers At A Rodeo In Wyoming StockfotoAmbulance,Bord,Buitenopname,Dag,Eerste hulp,Fotografie,Horizontaal,Hulpdienstvoertuig,Internationale Rode Kruis- en Rode Halvemaanverenigingen,Kleurenfoto,Rodeo,Rood kruis,Stadion,Tribune,Vrachtwagen,Wyoming,Zonder mensenPhotographer Collection: National Geographic There is a Red Cross sign on the truck.