First Aid symbol made of pills : Stockfoto
The First Aid symbol formed by colored pills surrounded by white pills


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

First Aid symbol made of pills

Credits: 
Dwight Eschliman
Bijschrift:
The First Aid symbol formed by colored pills surrounded by white pills
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
116054974
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
6.008 x 7.986 px (50,87 x 67,61 cm) - 300 dpi - 23,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
First Aid Symbol Made Of Pills StockfotoGezondheidszorg en medicijnen,Apotheek,Gezonde levensstijl,Medicijnen,Pil,Capsule,Kruisvorm,Redden,Bontgekleurd,Imitatie,Sociale kwesties,Gekleurde hagelslag,Idee,Ontgiften,Studiofoto,Eenvoud,Fotografie,Hoop,Kapitalisme,Kleurenfoto,Medicijnen innemen,Print,Psychische aandoening,Verticaal,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone ©Dwight EschlimanThe First Aid symbol formed by colored pills surrounded by white pills