Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Finger pressing button on touch screen : Stockfoto

Finger pressing button on touch screen

Credits: 
Steven Puetzer
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
104789192
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
4.802 x 3.600 px (40,66 x 30,48 cm) - 300 dpi - 8,99 MB
Release-informatie:
Model release
Finger Pressing Button On Touch Screen Stockfoto40-44 jaar,Aanraken,Beeldscherm,Blauw,Cirkel,Close-up,Communicatie,Controle,Creativiteit,Digitaal bewerkt,Digitaal samengesteld beeld,Draadloze technologie,Drukknop,Duwen,Elektriciteit,Energie-industrie,Eén persoon,Fantasie,Fotografie,Futuristisch,Glas,Horizontaal,Idee,Identiteit,Inspiratie,Interactief,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Menselijke vinger,Mensen,Onderdeel van,Onderdeel van een serie,Oudere volwassenen,Planning,Print,Raadsel,Studiofoto,Techniek,Toegankelijkheid,Touchscreen,Van de zijkant,Verbinding,Vingerafdruk,Vitaliteit,Voorspellen,Wijsvinger,WijzenPhotographer Collection: Photographer's Choice Steven Puetzer