Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Finely balanced stack of five rounded pebbles : Stockfoto
Five smooth granite pebbles balanced precariously on top of each other in order of size, on a white background.

Finely balanced stack of five rounded pebbles

Credits: 
Rosemary Calvert
Bijschrift:
Five smooth granite pebbles balanced precariously on top of each other in order of size, on a white background.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143279218
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
4.046 x 5.185 px (34,26 x 43,90 cm) - 300 dpi - 3,99 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Finely Balanced Stack Of Five Rounded Pebbles StockfotoSteen,Stapel,Balans,Kiezel,Witte achtergrond,Glad,Schaal,Zonder mensen,Fotografie,Kleurenfoto,Risico,Vaardigheid,Eenvoud,Gevaar,Graniet,Groot-Brittannië,Haslemere,Hygiëne,Middelgrote groep dingen,Rangschikken,Studiofoto,Surrey - Engeland,Verticaal,ZuiverheidPhotographer Collection: Photographer's Choice copyright not registeredFive smooth granite pebbles balanced precariously on top of each other in order of size, on a white background.