Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Fijian Crested Iguana : Stockfoto
Fijian Crested Iguana on a branch against black background

Fijian Crested Iguana

Bijschrift:
Fijian Crested Iguana on a branch against black background
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
148415179
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Michael Kennedy Photography
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.412 x 7.216 px (45,82 x 61,10 cm) - 300 dpi - 18,2 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Fijian Crested Iguana Stockfoto 148415179Australië,Bedreigde diersoorten,Close-up,Dier in gevangenschap,Eén dier,Fiji Crested Iguana,Fotografie,Kleurenfoto,Natuur,Natuurlijk patroon,Neerstrijken,Nieuw-Zuid-Wales,Schub,Studiofoto,Sydney - Australië,Tak,Turquoise,Verticaal,Zonder mensen,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stone Copyright Michael Kennedy Photography 2011Fijian Crested Iguana on a branch against black background