Fijian Crested Iguana : Stockfoto
Fijian Crested Iguana on a branch against black background
Bijschrift:
Fijian Crested Iguana on a branch against black background
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148415179
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.412 x 7.216 px (45,82 x 61,10 cm) - 300 dpi - 18,2 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Fijian Crested Iguana StockfotoAustralië,Close-up,Dier in gevangenschap,Ernstig bedreigde soorten,Eén dier,Fiji Crested Iguana,Fotografie,Kleurenfoto,Natuur,Natuurlijk patroon,Neerstrijken,Nieuw-Zuid-Wales,Schub,Studiofoto,Sydney - Australië,Tak,Turquoise,Verticaal,Zonder mensen,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stone Copyright Michael Kennedy Photography 2011Fijian Crested Iguana on a branch against black background