Fijian Crested Iguana : Stockfoto
Fijian Crested Iguana on a branch against black background


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Fijian Crested Iguana

Credits: 
Michael Kennedy Photography
Bijschrift:
Fijian Crested Iguana on a branch against black background
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148415179
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.412 x 7.216 px (45,82 x 61,10 cm) - 300 dpi - 18,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Fijian Crested Iguana StockfotoAustralië,Bedreigde diersoorten,Close-up,Dier in gevangenschap,Eén dier,Fiji Crested Iguana,Fotografie,Kleurenfoto,Natuur,Natuurlijk patroon,Neerstrijken,Nieuw-Zuid-Wales,Schub,Studiofoto,Sydney - Australië,Tak,Turquoise,Verticaal,Zonder mensen,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stone Copyright Michael Kennedy Photography 2011Fijian Crested Iguana on a branch against black background